E-mail
Wachtwoord
60e52fa5a7569909c5531b8c0180b02b

Mr Ticket website reviews (5)


 

www.mrticket.nl


De online ticketservice Mr.Ticket biedt flexibele entreeprijzen voor musea, attractieparken en dierentuinen aan. Men betaalt online minder dan de reguliere prijzen aan de kassa. Het toepassen van flexibele prijzen zorgt voor een toename van bezoekers bij attracties zoals musea en pretparken.
Bookmark and Share
Basic user
m

21-04-2012 06:53:49
Bestel kaartjes, maar krijg ze na de betaling via Ideal niet aan.Heb 2x een email gestuurd, hierop heb ik geen enkele reactie ontvangen. Heb intussen al 4x gebeld. Ze sturen het nogmaals per mail, keer op keer. Maar nog steeds geen kaartjes. Bij een gesprek kreeg ik zelfs te horen, dat ik dan pech had dat ik ze niet kreeg. Bij de laatste keer dat ik belde, zette de mevrouw mij in de wacht, 5 min. lang. Ik heb opgehangen en belde terug, wat denkt je...gesloten. Mooi afgewimpeld dus. Ik heb nog steeds mijn kaartjes niet.
Eindelijk kon ik eens wat gaan doen met mijn kinderen omdat het goedkoop was. Uiteindelijk toch nog duur door de telefoontjes (10cent per minuut) en tot op vandaag nog steeds geen kaartjes.
Het was mijn 1e bestelling, en dat is natuurlijk ook meteen de laatste. Mij zien ze niet meer. Ik voel me flink ge......
Super user
Stefanie

12-09-2011 17:42:51
Nette, duidelijke overzichtelijke website. Design is iets ouderwets.
Basic user
Carola

11-08-2010 23:44:55
Wij zijn naar Madame Tussauds geweest.
1) 50% korting
2) Via de VIP ingang zo naar binnen zonder in de rij te hebben gestaan.
Geweldig! 2dagen van te voren besteld.Helemaal top!
Basic user
teleurgesteld

30-07-2010 11:27:51
Voor een dagje dierentuin een bezoekgarantie afgesloten.
Op die dag was één volwassene en één kind ziek met hoge koorts (medicijnen, etc.), de datum werd alleen omgezet met een doktersverklaring!
In Nederland worden door huisartsen voor dit soort dingen geen doktersverklaring afgegeven...Nooit een bezoekersgarantie afsluiten dus...aan die voorwaarden kun je niet voldoen!
DAG GELD, DAG DAGJE DIERENTUIN!


Vergelijkbare sites

Cheaptickets
De goedkoopste vliegtickets.

Jiba
Zonvakanties en wintersport.

Bungalow Specials
Goedkope bungalowverhuur.

Transavia
Goedkope vluchten en vakanties.

Expedia
Jouw reis, zoals jij 'm wilt.